Onze visie

We zijn onderdeel van de natuur. Wij geloven dat mensen zich niet alleen beter voelen als zij in balans met de natuur opereren, maar dat het een voorwaarde is om goed te kunnen functioneren. Of het nu gaat over hoe we ons dagelijks leven leiden, hoe we ondernemen, of hoe we besturen.

 

Het wordt daarom het steeds belangrijker niet ten koste van elkaar en de natuur onze welzijn en succes te behalen, maar in samenwerking met elkaar – en met aandacht voor de draagkracht van de natuur. We zijn overtuigd dat dit kan. En dat mensen in de basis zorg willen dragen voor de natuur.

Onze missie

We helpen organisaties een balans te vinden tussen hun dagelijkse activiteiten en handelen in overeenstemming is met de natuur. Dit doen we door concrete en positieve projecten op te zetten die betrokkenen uitdagen hun eigen rol en activiteiten opnieuw vorm te geven. We zoeken daarbij naar nieuwe samenwerkingsverbanden en synergieen met anderen. Zo komen we collectief tot oplossingen die waarde creeeren; voor zowel eigen organisatie, als voor anderen –  én voor de natuur.